Lider du af showrooming ? | 2rethink furniture

Lider du af showrooming ?

November 29, 2013

Når jeg skriver "lider af" tænker du vel sygdom. Jeps. Showrooming er en styg sygdom der kommer hastigt fra USA. Måske er DU endda selv skyldig i at den spredes? Er du ? Hvem rammes ? Det gør din fysiske butik - dit showroom, når du eller jeg kigger/surfer rundt i butikken, finder og noterer varen og går hjem og køber den billigere i en online butik. Det er klart at den gammeldags forretningsmodel er ved at dø - din butik er ved at dø. I min branche handler det om møbelbutikker og som i fremtiden knapt vil eksistere - eller hvad ? Fint nok tænker du som butiksejer- så har jeg en online butik også - men er det lige den din kunde finder? Tja hvis du har en eksklusiv vare så ja - men det er vel de færreste som kan sikre sig 100 % eksklusivitet. Så det handler om at tænke ud af boksen. Jeg kalder det re-tænke. Brug en masse krudt på at skabe en fed oplevelse i showroomet, tilbud som kun lige fås den ene dag, skab interaktion med kunden, en verden hvor du virkelig skaber værdi og rammer kunden i hjertet så de vil købe med det samme. Husk det hedder et showroom - show :) Vi ses på nettet - eller måske i din butik… (psst jeg håber det sidste) Nb! Vil du have lidt hjælp med at re-tænke må du godt ringe til mig. Portaal DSC_0664 - I'M Arch 2012