Er en mosvæg god til branding ? Ja det er den. | 2rethink furniture

Er en mosvæg god til branding ? Ja det er den.

December 06, 2021

Er en mosvæg god til branding ? Ja det er den.

Jeg får ofte spørgsmålet. Er en mosvæg god til branding ? Svaret er tydeligt. Ja det er den. Grøn er en super god farve til at kommunikere med - og hurtigt fortælle at man er en grøn virksomhed. Man lærke til det er et naturskilt og den særlig effekt man får med lys skinner tydeligt frem, som her hos AVEO.

Mosset er naturmos af typen reindeer mos - som høstes i naturen, præserveres med en special frugtfarve så det forbliver grønt og ikke kræver noget vedligehold, vand mv. Mosset vokser relativt hurtigt i naturen og regenererer også hurtigt sig selv. (du kender flad mos fra din græsplæne ) så det er et rimeligt designmateriale frem for at lave skilte i plast, metal mv.  

Se her hvordan vores seneste kunde Aveo også her bruger det via Instagram. Den hvide farve står flot frem og præsenterer deres navn. Spørg Jens på jens@2rethink.dk hvis du har spørgsmål til hvordan jeres firma sikrer jeg god grøn eksponering. Eller køb helt simpelt samme mosplader i webshoppen via dette link her. Her kan du også se flere referencer.