Travlhed over sommeren hos 2rethink | 2rethink furniture

Travlhed over sommeren hos 2rethink

August 16, 2022

Travlhed over sommeren hos 2rethink

Det er lidt tid siden at jeg skrev sidste indlæg. Og det er jo fordi der har været ferie men også ret travlt. Det er der eks. også i lufthavnen hvor Carls Øl & Spisehus netop har åbnet og igen valgt møbler fra 2RETHINK som de jo også gjorde det til den fine restaurant i Carlsberg Byen. Restauranten ligger lige foran Tax-free så du kan ikke misse den næste gang du kommer derud. 

Ganni er eksempelvis også ny kunde i huset og med leverance af 9 flotte telefonbokse lige før sommerferien så er den en af sommerens gode leverancer til kontoret på Bremerholm. De står 3 og 3 på hver sin etage, malet i særlige pantone farver som matcher kontorets øvrige indretning. Glem træ og lameller til en moderigtig kunde :) 

Ellers så er der ikke så meget nyt på produktfronten siden produkt turen i Holland i Påsken. Jeg er jo ikke ligefrem kendt for at skifte meget ud i opstillingen. Og når de eksisterende spillere (leverandører) gør det godt, er tesen lidt "why change a winning game". En næste partner kunne dog godt være en lille aktør fra Spanien da jeg har kig på produkter i genbrugs glas. 

Nå men god sensommer. Håber vi snart ses. Vh. Jens