Brugte plastikflasker bliver til lækre akustik vægge | 2rethink furniture

Brugte plastikflasker bliver til lækre akustik vægge

Januar 24, 2021

Brugte plastikflasker bliver til lækre akustik vægge

Opslagstavler i mange farver og varianter. Alt for mange tænker opslagstavler som en lille firkantet tavle. Du skal hellere tænke stort og at store flader kan hjælpe til med også at forbedre dine akustikforhold og give masser af friplads til kreative opslag og ideer. Hos 2RETHINK leverer vi hårde filtplader som er perfekte til at skabe opslagstavler i storformat. Det kan være til virksomheden men også til eks. et køkkenalrum eller andre steder hvor der typisk er brug for at dæmpe lyd. Pladerne er tilmed lavet af genbrugte plastflasker og altså materialet PET.

Vi leverer pladerne enten som 244x122 cm. ensfarvede plader uden mønster eller 120x60 cm. plader med de smukkeste mønstre. Der er op til 28 forskellige farver så med sikkerhed noget som matcher din indretning. Pladerne kan skæres med skarp hobbykniv. 

Er du arkitekt eller designer så sender vi gerne prøver med posten, gratis ! Er det til et mindre eget projekt så skriv til jens@2rethink.dk og så kan vi ofte hjælpe dig.  Se produkterne i webshoppen. 

Lilla opslagstavle

Mørkeblå smukke opslagstavler

Kreative opslagstavler

Fede opslagstavler i mange farver