Historisk projekt for Miljøstyrelsen i Odense | 2rethink furniture

Historisk projekt for Miljøstyrelsen i Odense

Mai 26, 2019

Historisk projekt for Miljøstyrelsen i Odense

Måske kender du det. Nogle gange så mødes enderne og alt giver mening. Sådant et projekt er vores løsning til Miljøstyrelsen i Odense. Kort fortalt så har vi designet, produceret og leveret vægpaneler til Miljøstyrelsens nye kontorer i Odense. Paneler af egetræ som kan dateres mere end 400 år tilbage. Egetræer som er danske og som blev brugt til at bygge dele af Gyldensteen Gods omkring Bogense på Fyn. Tilbage i 2013 rasede stormen Bodil det blev skæbnesvangert for en af bygningerne på godset. Taget og spær brasede sammen og det var kun muligt at bygge den gamle bygning delvist op. Det overskydende træ blev dog heldigvis opmagasineret og det er det træ som vi nu har fået lov til at lave vægpaneler af. 

Miljøstyrelsen var naturligvis meget begejstrede da vi fortalte om mulighederne med træet og efter nogle spændende designmøbler med Spark Arkitekter så fik vi hos 2rethink etableret et stærkt samarbejde med arkitekt Martin Hartmann og sat produktion op lokalt og løst opgaven. 

Du skulle tage forbi og se panelerne i Odense, eller så kom også gerne forbi København og showroomet i Gentofte. Vi har mere træ så vi kan også hjælpe dig med at få del i en del af dansk historisk kulturarv. 

Trævægge til Miljøstyrelsen i Odense.

Trævægge i genbrugstræ