Nytårstalen fra 2rethink. Sunde grønne virksomheder er vejen frem | 2rethink furniture

Nytårstalen fra 2rethink. Sunde grønne virksomheder er vejen frem

Januar 01, 2021

Nytårstalen fra 2rethink. Sunde grønne virksomheder er vejen frem

Godt nytår kære læser. Det er blevet 1 Januar, et nyt år er startet, man får lyst til at være helt vild positiv -  "nu sker der noget" "nu bliver det MEGET bedre" men som statsministeren netop sagde i sin nytårstale, så går vi nogle svære hårde måneder i møde. Mange skal stadig arbejde hjemmefra, butikker er lukkede og det kan være svært at se frem mod foråret. Min tale går ud til dig som virksomhedsejer, butiksejer og ejer af en restaurant. Jer som er tvangslukkede, jer som ikke ved hvad der skal ske. Kommer kunderne væltende tilbage om nogle måneder? har nye online vaner sat en stopper for at folk vil ud og handle i de fysiske butikker igen?  Vil dine kollegaer gide køre ind på arbejde hvis det er blevet meget mere komfortabelt at arbejde hjemmefra. Du må som ejerleder gå med mange spørgsmål og søge svar.

Mit svar er, at jeg gerne vil hjælpe dig. Jeg vil gerne hjælpe dig med at bruge de næste sure mørke måneder positivt, reagere frem for afvente og sidde i læ. Jeg vil gerne hjælpe dig med at sætte drager op i blæsevejret og have det sjovt. Jeg vil gerne hjælpe dig med at redesigne dine rammer og få skabt rammer der er klar. 

Ring og inviter 2RETHINK på en samtale om hvordan vi kan ændre dine rammer til en ny fremtid. En fremtid som er sund, grøn og inspirerende. Folk har i coronaperioden genfundet naturen og den skal med indenfor. Folk har genfundet aktivitet og bevægelse, de skal med indenfor. Folk vil begejstres og glædes. Mit råd er, at du skal gå all inn på at skabe sunde bæredygtige rammer og skabe rum hvor dine medarbejdere netop føler de ikke er på arbejde som i de "gamle dage" men kommer ind til en ny grøn moderne arbejdsplads. Er det ikke dyrt at lave en hel masse om spørger du ? Jo det kan det være men det behøver det ikke være. Du kan starte i det små. Start med at lave et nyt lækkert grønt logo, en ny fedt grønt loft, nye lamper med planter hvor der før var mørkt og trist. Lave en lækker lille kaffebar til dine kollegaer... Lad os tage en snak om hvad det koster at investere i fremtiden. For du kan ikke bare sidde og vente og lade som om intet er sket. Naturen er flyttet ind. Få lidt inspiration her, skriv en mail og lad os tage en gratis inspirationsmøde i Januar eller Februar. Godt nytår. 

Grøn kontorindretning

Grøn butiksindretning

Grøn cafeindretning til Buddha Bowl i Vejle

Loungemøbler til udendørs møder

Grønne logoer til butikker

Grøn butiksdretning Strøget

Grøn kontorindretning

Indretningshjælp - grønt kontor