Kontormøbler Frederiksberg. Køb lækre kontormøbler til dit nye kontor. | 2rethink furniture

Kontormøbler Frederiksberg. Køb lækre kontormøbler til dit nye kontor.

KontormøblerSkal du indkøbe kontormøbler og indrette nye kontorer på Frederiksberg, så lad 2rethink furniture fra Gentofte hjælpe dig. Vi servicerer kunder på Frederiksberg hver uge og tilbyder generelt alt fra kvalitetsmøbler til gode billige hæve sænkeborde og super klassiske designmøbler fra eks. Vitra, FLOS, GUBI og alle de andre producenter af lækre designmøbler. 

Vi kan hjælpe med at skabe et lækkert bæredygtigt kontormiljø som I vil trives godt I - og som vil være præsentabelt for dine kunder og forretningsforbindelser. Vi tilbyder gode priser og kommer gerne uforpligtende ud og rådgiver dig til de rigtige indretningsløsninger.  Du kan også køre forbi Gentofte og besøge vores møbelbutik på Gentoftegade. Der er gratis parkering og nemt at komme til. Du ser masser af møbler og materialer til indretning i det de fleste kalder en meget spændende indretningsbutik :) 

Ring eller skriv til Jens på jens@2rethink.dk og start en ny indretning af dine kontorer på Frederiksberg og få et godt møbeltilbud allerede idag.