RE-MEMBER medlemsside | 2rethink

RE-MEMBER medlemsside

Hej. Endnu engang tak for dit medlemskab. Her lidt praktisk info. 

20 % rabat på designmærker. Hos 2RETHINK sælger vi danske designbrands men de figurerer ikke alle på hjemmesiden. Derfor så skal du skrive til info@2rethink.dk med din møbelforespørgsel så laver vi et tilbud og leverer varen fratrukket din rabat. Varen leveres hjem til din privatadresse eller firma som du vil det. Husk at skrive dit medlemsnummer i mailen til os. 

Firmaer du kan få rabat på : GUBI, Mater Design, Skagerak, Vipp, FDB Møbler. Listen er under opdatering da flere brands er på vej. 

24 Timers Spinning event. Se videoen her  og læs mere her - men tilmeld dig vores RE-MEMBER cykel til eventet på info@2rethink.dk Eventen vi være den 23.10.2020 (forudsat Danmark genåbner 100%). Husk at skriv dit medlemsnummer i mailen. 

Har du spørgsmål til brugen af de øvrige fordele så skriv til jens@2rethink.dk så får du svar. 

10 % rabat på vores produkter på hjemmesiden. Her kan du bruge koden som du fik i velkomst PDFén. Har du glemt koden så skriv til info@2rethink.dk så gensender vi rabatkoden til dig. 

Gaveæsker. De kommer 2 gange om året, dvs, ikke hver måned men så bestræber vi os til gengæld på at levere design af god værdi. Noget som du bliver glad for. Den første æske/goodie bag kommer senest 14 dage efter din indmeldelse. Du vil få en GLS tracking kode når den er sendt afsted. 

Green event. Sted for netværksevent er endnu usikkert grundet COVID-19. Du hører nærmere.