Historien og missionen

2RETHINK blev stiftet i September 2009 da Danmark var vært for miljøkonferencen COP15 i København.  Verdenssamfundet opfordrede til bæredygtige løsninger og jeg følte tidspunktet derfor var helt rigtig til den officielle åbning af firmaet.  

Firmaets ide og grundlag startede egentlig 2 år i forvejen, hvor jeg var på intens jagt efter nye innovative, kvalitetsbevidste bæredygtige producenter og værksteder. Jeg reste Europa tyndt og ledte efter produkter som jeg synes fortjente at blive kendt og benyttet i Norden. Mærker som skilte sig ud fra alle de traditionelle mærker jeg havde solgt før for andre designvirksomheder. Med mit eget firma ville jeg noget nyt og anderledes.

Her mødte jeg eks. Raul fra Spanien som lever af at presse og brænde kaffegrums så det bliver til smukke lamper og Jan fra Holland som har verdens førende brand af de smukkeste vægpaneler i genbrugstræ fra stormvæltede bygninger i Indonesien. Jeg søgte særligt de små producenter, men også nogle af de helt store som eks. EMECO som arbejder intensivt med at bruge genbrugsmaterialer i deres nye designprodukter. Med gode produkter i bagagen, så vendte jeg hjem og døbte firmaet 2RETHINK dvs. engelsk for "at gentænke", og leger med ordene TO RE, dvs. to recycle, to reduce waste, to reboost rooms, to redesign, to reclaim wood, to respect craftsmanship etc. Alt handler om at vi sammen prøver at bevare jordens ressourcer bedst muligt, tænker os om og udvikler sunde gode arbejdsplader og værerum. 

Jeg håber at du vil tage kontakt til mig og dermed alle de spændende små virksomheder som jeg repræsenterer. Derfor siger jeg tit vi. For 2rethink er intet uden mit unikke netværk.  

Mvh. Jens Mathiasen, ejer. 

Missionen er : 2RETHINK skal være førende i Norden indenfor bæredygtige og innovative indretningsløsninger til erhvervslivet. Vi vil sælge unikke produkter og forankre alle løsninger i omtanke og kvalitet. 

CV - Jens Mathiasen. Jens er tidligere uddannet som hotelmand og startede i møbelbranchen i 2002 med ansættelse for Hass/Berg, GUBI og Voglauer Mobelwerke i Østrig. Senere har Jens også arbejdet for verdens største designdatabase Architonic.