Historien og missionen | 2rethink furniture

Historien og missionen

2RETHINK blev stiftet i September 2009 da Danmark var vært for miljøkonferencen COP15 i København. Der blev opfordret til handling og til, at vi alle sikrede grønnere løsninger. Jeg følte, at jeg også måtte gøre noget og besluttede, at starte Danmarks første grønne designplatform. 

Jeg tog derfor på jagt efter nye innovative miljøfornuftige designmaterialer, producenter og værksteder. Jeg rejste Danmark og Europa tyndt og ledte efter markedets bedste produkter og materialer. Produkter som skilte sig ud fra alle de traditionelle ligegyldige produkter til masserne. 

På min rejse mødte jeg eks. Raul fra Spanien som var begyndt at presse og brænde kaffegrums så det blev til smukke lamper. I Holland mødte jeg Jan på et lille værksted langt ude på landet, som var gået igang med at lave de smukkeste vægpaneler i genbrugstræ fra stormvæltede bygninger i Indonesien. I Portugal mødte jeg nye måder små firmaer producerede kork på. I Danmark mødte jeg landmænd, som havde smukt gammelt egetræ liggende der tiggede om at blive brugt på nye måder. Med gode produkter og produktionsmuligheder i bagagen, så vendte jeg hjem og døbte mit firma RE THINK dvs. engelsk for "at gentænke", og brug af ordene TO RE, dvs. to recycle, to reduce waste, to reboost rooms, to redesign, to reclaim wood, to respect craftsmanship etc. Det handler om at vi sammen prøver at bevare jordens ressourcer bedst muligt, tænker os godt om, og udvikler sunde gode arbejdspladser, butikker og værerum. 

Læs hvad både CSR & Wood Supply skrev om starten i 2009. Her og HER  

Jeg håber at du vil tage kontakt til mig og begynde at gentænke med mig og mine dygtige samarbejdspartnere. 

Mvh. Jens Mathiasen, ejer. 

Billede af Jens Mathiasen, ejer 2rethink furniture

Missionen er : 2RETHINK skal være førende i Norden indenfor gønne og innovative indretningsløsninger til erhvervslivet. Her køber man unikke produkter forankret i omtanke og kvalitet. Målet er en bæredygtig hverdag. 

CV - Jens Mathiasen. Jens, født 1974. Oprindeligt uddannet som hotelmand og startede i møbelbranchen i 2002. Jens har tidligere boet i lande som Portugal, Spanien, Tunesien og Tyrkiet. Jens har 2 børn og hunden Eddie.