Historien og missionen

2RETHINK blev stiftet i 2009 da Danmark var vært for miljøkonferencen COP15 i København.  Verdenssamfundet opfordrede til bæredygtige løsninger og jeg følte mig forpligtet til, at gøre en forskel og starte et unikt bæredygtigt møbel- og indretningsfirma. 

Firmaet startede egentlig 2 år i forvejen da jeg var på intens jagt efter nye innovative, kvalitetsbevidste bæredygtige producenter og værksteder. Jeg reste Europa tyndt og ledte efter produkter som jeg synes fortjente at blive kendt og benyttet i Norden. Her mødte jeg eks. Raul fra Spanien som lever af at presse og brænde kaffegrums så det bliver til smukke lamper og Jan fra Holland som har verdens førende brand af de smukkeste vægpaneler i genbrugtræ fra stormvæltede bygninger i Indonesien. Jeg søgte særligt de små producenter men også nogle af de helt store som eks. EMECO som arbejder intensivt med at bruge genbrugsmaterialer i deres nye designprodukter. Det er disse materialer, produkter og gode historier som jeg videregiver til dig og dine projekter. 

Mit firma blev døbt 2RETHINK dvs. engelsk for "at gentænke", og leger med ordene TO RE, dvs. to recycle, to reduce waste, to reboost rooms, to redesign, to reclaim wood, to respect craftsmanship etc.

Jeg håber du vil tage kontakt til os. Mvh. Jens Mathiasen, ejer. 

Missionen er: 2RETHINK skal være førende i Norden indenfor bæredygtige og innovative indretningsløsninger til erhvervslivet. Vi vil sælge unikke produkter og forankre alle løsninger i omtanke og kvalitet.