Hedehuset - Bæredygtig indretning og møblering af konferencecenter | 2rethink

Hedehuset - Bæredygtig indretning og møblering af konferencecenter

Hedehuset er Høje Taastrups eget kulturhus beliggende i Hedehusene.

Det var med stor glæde af kommunen kontaktede os i foråret 2019 med ønsket om at skabe et nyt bæredygtig look og levere miljøvenlige møbler og specialinventar til reception, lobbyområder, gangarealer og den stor kongressal. 

Vi synes du skal tage ud og bese kulturhuset, så vil du se vores specielle lamper i mos, paplamper og vintage industrielle lamper. Du vil også bla. se lækre konferencemøbler og en ny specialdesignet reception med bla. logo af korkbogstaver og front i genbrugstræ. Inde i den store sag vil du også mærke at akustikken er væsentligt forbedret via specialdesignede akustikcirkler produceret i biologisk spagnum. Projektet er løst for et meget fornuftigt budget og der tænkt 100 % i cirkulær økonomi, genbrug og naturmaterialer. 

På billederne her ser du et af billederne fra den 3D rendering som udgjorde en del af designoplægget. Med 3D får du som kunde en 1:1 virkelighed at hvad som efterfølgende skal leveres og kan se løsningen inden den skal leveres for at sikre alle farver og materialer til se helt rigtigt ud.  



Tilsvarende produkter