Indretningspartnere | 2rethink furniture

Indretningspartnere

2RETHINK samarbejder med dygtige designere og arkitekter i hele Norden. Vi tilbyder en del forskellige måder at løse vores egne indretningsopgaver på - alt efter dine ressourcer og ønsker til budget. Ønsker du en fast indretningsarkitekt eller stylist koblet på projektet, så finder vi den som matcher jeres opgave og økonomi bedst og sammen løser vi opgaven. I de senere år har vi eksempelvis haft fornøjelsen af, at lave projekter sammen med COBE, Arkitema Architects, AG5, WH Arkitekter, Scale Design mfl. 

Indretningen er jo altid et resultat af de mål som du har. Vækst, trivsel, grønnere indretningsmiljø, mere salg etc. Hvad er dit mål ? Der skal en god proces igang for at indretningen giver dig det rigtige resultat i sidste ende. Vi spørger meget og lytter meget for at forstå, hvad du ønsker at opnå. Når vi ved det og det grove budget er aftalt, så starter arkitekten en kreativ proces og indretningen er igang. 

Vores visuelle oplæg og ideer kan være alt fra simple stregtegninger til mere komplekse full skala 3D programmer. Du følger med undervejs, præsenteres for prøver og tager beslutninger til valg af materialer mm. Slutteligt præsenteres du for en købsklar opgave med møbler og alle inventardele.  

Herunder ser du slutresultatet for et mødelokale som vi har lavet for Styrelsen for IT & Læring i København. Bæredygtighed, brugte materialer og smukt design var oplægget til at skabe et unikt rum som skilte sig markant ud fra de andre traditionelle mødelokaler i huset. Spørg gerne på andre typer referencer eller se dette seperate punkt i menuen.