Handelsbetingelser, returnering og privatlivspolitik

2rethink er en møbelforhandler og designimportør som primært retter sig til professionelle men private kan også handle her. Alle priser er engros handelspriser excl. moms. Du kan handle med VISA, Mastercard, Amex og via Paypal, eller få sendt en faktura / EAN faktura. Du kan oprette en fast profil eller handle som gæst. Du kan også skrive på info@2rethink.dk og få en firma rabatkode som du kan benytte hvis dit køb er over 10.000,- kr. excl. moms. 2RETHINK følger efter bedste evne EU´s GDPR direktiver. 

Er du møbelhandler, projektleder eller arkitekt og vil handle nogle varer på en fast aftale eller til et større projekt, så tag meget gerne direkte kontakt med Jens på jens@2rethink.dk så du kan høre mere om de KEY ACCOUNT rabataftaler og fordele som du kan opnå;

 • Rabat på varer fra 10 - 35 %. Alt efter produkt. 
 • Gratis udlån af demomøbler 
 • Lån af vores showroom i Gentofte til dine kundemøder. 
 • Gratis materialeprøver du kan vise til din kunde. 
 • Hjælp til 3D rendering mv.
 • Gratis søgning efter særlige produkter efter dit ønske.
 • Indhentning af specialtilbud 

Herunder vores alm. handelsbetingelser. 

 1. KØB. 2RETHINK er primært en salgsplatform for professionelle men du kan godt handle som privatkunde. Men læg mærke til at priserne er EXCL. moms og momsen tillægges når du lægger produkterne i kurven.  
 2. LEVERING. 
De fleste mindre varer leveres med Postnord, større erhvervsforsendelser med DHL Freight eller DHL Express eller lokal fragtmand. Mindre varer op til 1 kg. leveres gratis, mens fragtprisen på større varer vil beregnes når du lægger varen i kurven.  
 3. BEKRÆFTELSE PÅ KØB. Du vil få et opkald eller en mail et par dage inden levering for at aftale sted og tid. Du skal derfor notere dit telefonnummer på bestillingen. Leveringstid afhænger af produkt og kan være alt fra dag-til-dag til produktionstid på 8 uger. Almindeligvis står leveringstider dog oplyst i vareteksten. Straks efter dit køb vil du også modtage en mail som bekræfter dit køb og dermed sættes ordren i gang.  Hvis det er en vare som haster bedes du kontakte os inden købet. 
 4. MONTAGE/OPSÆTNING. Såfremt du ønsker montage eller opsætning på væg da venligst noter dette ønske i note feltet. 
 5. RETURNERINGSPOLITIK OG GARANTI. Du har 14 dages fuld returret på alle standardvarer. Det vil almindeligvis sige varer som står klar på hylde. Dette gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal dog returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Du har selv ansvaret for at de returneres sådan. De skal sendes til den adresse hvor varen udgår fra. Når 2rethink har modtaget returvaren og godkendt denne, så bliver du kontaktet så du kan få dine penge tilbage. Du tilbagebetales såvidt muligt til det kreditkort eller paypalkonto som blev brugt i forbindelse med dit køb, alternativt får du en kreditnota. Som privatkunde følger naturligvis købelovens almindelig bestemmelser og du har dermed 2 års garanti for fejl og mangler på din vare.  Som erhvervskunde har du 1 års garanti som minimum. Varer som produceres særligt til dig eks. med specielle overflader, RAL farver mv. kan ikke returneres. 
 6. REKLAMATION. Skulle der af en eller anden grund være en fejl på produktet, så beder vi dig kontakte 2rethink med det samme. Du har 12 måneders reklamationsret. Det betyder at du kan, såfremt reklamationen accepteres, få tilbud om at enten få ombyttet varen mod en ny, få pengene retur eller få et afslag i prisen. Det afgør 2rethink. Du bedes ved reklamationen nøje beskrive fejlens karakter, medsende billeder og 2rethink vil i de fleste tilfælde besøge dig og selv bese fejlen. Det betinges, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadelig adfærd, uheld mv. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Da mange af vores varer er unika, nogle er af genbrugte materialer, naturmaterialer mm så kan vi på ingen måde love, at du får præcis den samme vare retur. Og da mange varer fra naturen i forvejen har særlig kendetegn, mærker mv. vil der oftest være tale om særlige omstændigheder for at reklamationen kan godkendes.
 7. BETALING og PRISER. Som virksomhed kan du naturligvis få tilsendt en regning og betale netto 14 dage (kræver CVR nummer). Det kan du afkrydse på betalingssiden. Er der tale om specialtilbud mv. kan du også altid skrive til os på mail og aftale betalingsform. Alle priser er angivet i danske kr. (DKK) EXCL. moms.  Du kan også betale via mobile pay, paypal eller de angivne kreditkort som håndteres af Stripe som er PCI Level 1 godkendt, den absolut sikreste standard på markedet. Dine betalingskort oplysninger håndteres dermed 100 % sikkert. Betalingen via kreditkort trækkes direkte efter købet. 
 8. PRIVATLIVSPOLITIK / GDPR 2RETHINK lagrer kun de oplysninger du selv indtaster i forbindelse med oprettelsen af din webshop ordre. Det vil sige du selv 100 % bestemmer hvilke oplysninger vi har om dig. Ønsker du ikke egen adresse oplyst kan du eks. angive den adresse du ønsker varen leveret til mv. Almindeligvis vil de oplysninger som lagres kun være dit navn, adresse, leveringsadresse og telefonummer. Oplysningerne bruges udelukkende til at håndtere din ordre og til at kontakte dig i forbindelse med eksisterende ordrer og tilbud. Oplysningerne lagres hos os og det store anerkendte webshop system Shopify. Betalinger håndteres af Stripe og du kan læse mere om beskyttelse her : https://stripe.com/guides/general-data-protection-regulation. For erhvervskunder som handler via faktura så håndteres data hos Dinero og i CRM systemet Pipedrive og benyttes som ovenstående kun i forbindelse med alm. dialog om køb af salg af varer på vores site. Er du på nogen måde i tvivl om hvad data vi har om dig eller dit firma så må du endelig kontakte os for at få en kopi/udskrift af vores data. Vi udsender kun vores nyhedsbrev såfremt du aktivt har accepteret dette på hjemmesiden. 
 9. FORBEHOLD. 2rethink tager forbehold for eventuelle tastefejl og sortimentsændringer. 
 10. SHOWROOM. Du er meget velkommen i showroomet på Gentoftegade 32, 2820 Gentofte for at bese materialer og varer men ring i forvejen og aftal tid. 
 11. JURIDISK IDENTITET & FORSIKRING.  2RETHINK Furniture har CVR nummer 32370748. Firmaet blev stiftet i 2009 og ejes af Jens Mathiasen. Produktansvarsforsikring er tegnet hos Alm. Brand Bank.