Kontormøbler Hellerup. Køb kontormøbler hos 2rethink furniture, 10 min. fra Hellerup. | 2rethink furniture

Kontormøbler Hellerup. Køb kontormøbler hos 2rethink furniture, 10 min. fra Hellerup.

KontormøblerSkal du indkøbe nye kontormøbler og indrette kontorer i Hellerup, så lad 2rethink hjælpe dig. Vi bor 10 minutter fra Strandvejen, Waterfront mv. oppe på Gentoftegade. Vi tilbyder generelt alt fra kvalitetsmøbler til gode billige hæve sænkeborde og super klassiske designmøbler fra eks. Vitra (Eames), FLOS, GUBI og alle de andre danske og udenlandske producenter af lækre designmøbler til kontoret.  

Vi kan hjælpe med at skabe et lækkert bæredygtigt kontormiljø som I vil trives godt I - og som vil være præsentabelt for dine kunder og forretningsforbindelser. Vi tilbyder gode priser og kommer gerne uforpligtende ud og rådgiver dig til de rigtige kontormøbler og ergonomiske kontorstole mv. Du kan også få et par stole med hjem og teste 14 dage uden beregning. Du kan også køre forbi og besøge vores møbelbutik på Gentoftegade. Der er gratis parkering og nemt at komme til. Du ser masser af møbler og materialer til indretning i det de fleste kalder en meget spændende indretningsbutik :) 

Har du brug for den helt store løsning ja så hjælper vores dygtige indretningsarkitekter med forslag i både 2 og 3D og laver et godt prospekt og indkøbsguide så du kan danne dig fuld overblik over muligheder og udnyttelse af m2. 

Ring eller skriv til Jens på jens@2rethink.dk og start en ny indretning af dine kontorer i Hellerup og få et godt møbeltilbud allerede idag.