Kreativ sparring om dit koncept, indretning, butik mm | 2rethink furniture

Kreativ sparring om dit koncept, indretning, butik mm

Jens tilbyder kreativ sparring om indretning typisk for dig som er virksomheds- butiks- eller hotelejer. Det handler om at gentænke - det vil sige at vende dit koncept lidt på hovedet, komme med nye ideer og se på det hele med lidt friske øjne, typisk med store dele af bæredygtige ideer og digital fokus. Måske er det salget som knager lidt, konceptet som skal pudses lidt af eller blot indretningen som er for kedelig og lige mangler det sidste twist. 

Blandt vores samarbejdspartnere og inspirationkilder finder du Innovation Lab som Jens har samarbejdet med i flere år. Sammen kan vi også tilbyde et super spændende kreativt forløb og skabe forandring blandt medarbejdere mm hvis det er det som kræves. 

  • Blandt referencerne finder du det nye hotel i Esbjerg, som står til åbning efteråret 2016, hvor Jens var kaldt ind af ejerne bag for særligt at se på hvordan bæredygtighed kunne integreres.  

Jens har en baggrund fra flere internationale hotelkæder, internationale designvirksomheder samt digitale leverandører.  

Et første dialogmøde er altid gratis, herefter drøfter vi i detaljer hvordan du ønsker forløbet skal gennemføres. Måske er det bare et par timers tanker der er givet godt ud til 900,- kr. pt. time måske kræver det meget mere. Det finder vi ud af.