Restaurantindretning - Møbler og inventar til unikke madoplevelser– 2rethink furniture

Restaurantindretning

Restaurantindretning med omtanke. Søger du hjælp til at indrette din nye eller eksisterende restaurant så hjælper vi meget gerne med restaurantindretningen. Vores speciale er, at levere restaurantmøbler og restaurantinventar som skaber en god stemning og dejlig varme omgivelser. Vi har et unikt netværk af møbelproducenter af restaurantmøbler, både kendte internationale designbrands og nye små danske. Vi leverer gerne stole, lamper og klassisk belysning. Men vi arbejder også med genbrugstræ eks. til cafeborde og til lækker vægbeklædning. Vi har også specialleverandører som eks. laver skilte i mos og grønne vægge. Ydermere handler vi også med rå industrielle lamper og dekorations elementer som fx. vintage sportsudstyr.  

Hvad ønsker du ? Salg og gang i forretningen er klart. Et perfekt koncept der virker. Dyrt eller billigt, unge eller mere købestærke kunder. Alt det skal drøftes nøje og sammen byder vi ind med ideer til koncepter, eller til ændring af dit nuværende som måske bare skal finjusteres lidt. Måske er bare farver og stemning lidt forkert i dit lokale. 

Vi kan hjælpe med at tegne din nye indretning i 3D så du tydeligt kan se hvordan din restaurant vil se ud i fremtiden. Vi sender gerne designmaterialer og du er meget velkommen til at komme forbi Gentofte og bese inventar, borde, lamper mm.  Herover ser du fx. eksempel på møbler leveret til Brd. Price´s nye Diner i Tivoli som åbnede April 2016. Skriv til jens på jens@2rethink.dk eller ring for at lave en aftale så kommer jeg forbi. Jens er selv tidl. hotelmand og arbejder for hotelkæder i både Danmark og udlandet og selv arbejdet som tjener og i bar og kender drift og praktik og deraf de rigtige materialer og hvordan man skaber de bedste kundeoplevelser.