Handelsbetingelser | 2rethink furniture

Handelsbetingelser

  1. KØB. 2RETHINK er primært en salgsplatform for professionelle men du kan sagtens handle som privatkunde. Alle priserne er excl. moms. Hør på vores volumenrabatter ved at skrive til jens@2rethink.dk og få en KODE som du generelt kan bruge til rabat og lettere handel med os. 
  2. LEVERING
De fleste varer på vores site leveres med DHL Freigh eller DHL Express eller lokal fragtmand. Mindre varer op til 1 kg. leveres gratis, mens fragtprisen på større varer vil beregnes når du lægger varen i kurven.  
  3. Vi ringer eller sender en mail et par dage inden levering for at aftale sted og tid. Du skal derfor notere dit telefonnummer på bestillingen. Leveringstid afhænger af produkt og kan være alt fra dag-til-dag til produktionstid på 8 uger. Almindeligvis står leveringstider dog oplyst i vareteksten. Straks efter dit køb vil du også modtage en mail med mere information. Hvis det er en vare som haster bedes du kontakte os inden købet. 
  4. MONTAGE/OPSÆTNINGSåfremt dit køb kræver montage eller opsætning på væg, så kan vi godt påtage os dette efter nærmere aftale, da venligst noter dette ønske i note feltet. 
  5. RETURRET OG GARANTI. Vi yder 14 dages fuld returret på alle standardvarer. Det vil almindeligvis sige varer som står klar på hylde. Dette gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal dog returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Du har selv ansvaret for at de returneres sådan. De skal sendes til den adresse hvor varen udgår fra indenfor 7 hverdage. Når vi har modtaget returvaren og godkendt denne, så kontakter vi dig, så vi kan tilbageføre dine penge. Vi tilbagebetaler såvidt muligt til det kreditkort eller paypalkonto som blev brugt i forbindelse med dit køb, alternativt sender vi en kreditnota. Som privatkunde følger naturligvis købelovens almindelig bestemmelser og du har dermed 2 års garanti for fejl og mangler på din vare.  Som erhvervskunde har du 1 års garanti som minimum. Varer som produceres særligt til dig eks. med specielle overflader, RAL farver, efter særlig tegning mv. kan ikke returneres. 
  6. REKLAMATION. Skulle der af en eller anden grund være en fejl på produktet, så beder vi dig straks kontakte os. Du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du kan få ombyttet varen mod en ny, få pengene retur eller få et afslag i prisen. Du skal ved reklamationen nøje beskrive fejlens karakter, medsende billeder og vi vil i de fleste tilfælde besøge dig og selv bese fejlen. Det betinges, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadelig adfærd. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Vi vil generelt gøre opmærksom på, at mange af vores varer er unika, nogle af genbrugte materialer mm og vi kan deraf på ingen måde love, at du får præcis samme vare retur. Og da mange varer fra naturen i forvejen har særlig kendetegn, mærker mv. vil der oftest være tale om særlige omstændigheder for at reklamationen kan godkendes. Har du først modtaget en vare, forsøgt ændre denne eller på anden vis modificere designet, så godkendes denne ikke som en reklamation. 
  7. BETALING og PRISER. Du kan betale via Paypal, via netbank (du får en faktura når varen leveres) eller via mobile pay. Som virksomhed kan du naturligvis få tilsendt en regning og betale netto 14 dage (kræver CVR nummer). Det kan du afkrydse på betalingssiden. Er der tale om specialtilbud mv. kan du også altid skrive til os på mail og aftale betalingsform. Alle priser er angivet i danske kr. (DKK) INKL. moms.   
  8. FORBEHOLD. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl og sortimentsændringer. 
  9. SHOWROOM. Du er meget velkommen i showroomet på Gentoftegade 32 i Gentofte. 
  10. JURIDISK IDENTITET & FORSIKRING.  2RETHINK Furniture har CVR nummer 32370748. Vi er produktansvarsforsikret hos Alm. Brand Bank.