Øget støj? Hjælp til dig med hjemmearbejdsplads. | 2rethink furniture

Øget støj? Hjælp til dig med hjemmearbejdsplads.

January 04, 2021

Øget støj? Hjælp til dig med hjemmearbejdsplads.

Hvad gør man ved støj i boligen? Rigtig mange er hjemsendt, eller opfordret til at skulle arbejde hjemmefra. Og nu da også børn undervises hjemme, ja så melder hverdagen sig igen med lidt for meget støj. Måske er din arbejdsplads ved køkkenbordet, eller I et hjørne i stuen eller måske har du sågar bygget garagen om til en halvkold knap så lækker og lidt rungende hjemmearbejdsplads.

Vi vil gerne hjælpe dig og se på løsninger til at reducere rumklangen og skabe bedre akustikforhold. Derfor sælger vi smarte og velfungerede fleksible lydabsorbenter.

En oplagt løsning er de lækre biologiske akustikplader fra Konto. De er relativt billige og kan nemt klæbes på eksisterende vægge. Bruger du en god dobbeltklæbende tape så kan de også nemt tages ned igen uden at du skal spartle huller ud mv. De fås i mange farver og måske kan du med dem bekæmpe både støj og hvide vægge på en gang. Dem ser du her

En anden løsning er fleksible foldbare bordskærmvægge. Dem kan du bruge til at hurtigt slå op og putte dig lidt ind i. Der har vi 2 modeller som fås i en lang række farver. En model har sågar hul så du kan hænge den på væggen når du ikke bruger den. Den ser du her . Den anden model kan simpelthen tages fra hinanden og lægges i en skuffe eller under sengen når du ikke bruger den. Du kunne også overveje at sætte nogle lækre korkplader op som holder på varmen i boligen. Korkplader er gode som opslagstavler og dæmper lyden ret godt. Dem ser du her Endeligt kunne du også overveje en lækker grøn mosvæg som også dæmper lyd godt eller benytte nogle af de lækre filtplader af genrbrugte plastikflasker og lave din helt egen løsning. 

Med de produkter her så burde du løse noget af jeres akustikproblemer i boligen.  

Bordskærmvæg hjemmearbejdsplads

Smart skærmvæg til skriveborde

Akustikplader til hjemmet

Akustikdæmpning til mit hjemmekontor

Skærmvæg til hjemmekontor

Rulle med kork.

Akustikplader til at dæmpe støj i bolig