Vinterferien er slut - tænk forår og udendørsmøbler i brugte sejl ! | 2rethink furniture

Vinterferien er slut - tænk forår og udendørsmøbler i brugte sejl !

February 20, 2024

Vinterferien er slut - tænk forår og udendørsmøbler i brugte sejl !

Det virker fjollet, altså det med at skulle kigge på udendørsmøbler lige her efter vinterferien. Men det er nu hvis du skal have noget lækkert og være klar til udendørssæsonen før dine kollegaer i branchen. Ofte har vores producenter af udendørsmøbler jo op til 4-5 ugers leveringstid og så er det altså hurtigt 1 April - og i år er det vores ambition, at du ikke skal stå i sidste øjeblik og mangle pladser til dine kunder. 

Jeg tænker i år primært udendørsmøbler i brugte skibssejl. Giver det mening ? Eks. smarte foldestole / klapstole der er nemme at tage ind og ud og sparer plads. Eller eks. strandstole som kan foldes, lavet med print måske dit logo og en fangende tekst - det sikrer blikfang og flere kunder og mere salg. Her er lidt billeder til at sætte tankerne igang. Klapstolene i genbrugssejl er alle mærket med det skib som sejlet har tilhørt og angivelse af sejltype og den havn sejlbåden har ligget i. Se mærket her, her er det sejl fra Danske Elvstrøm som er brugt. Vi er dansk importør af Spanske DVELAS og har været det siden 2012. Nævnte jeg at LEGO House er kunde til dette produkt, mere fin reference er svær at finde. Lad nu være med at købe billige klapstole fra Kina, tænk mere bæredygtigt og købt af genbrugsmaterialer og fra Europa. 

Ellers er vores Italienske cafeborde i carrera marmor generelt et hit, produceret i Toscana i Italien og hvad bedre end at servere Italiensk kaffe og mad på Italienske borde. Besøg Restaurant Levi i København Centrum eller snup lækre pizzaer hos Pico Pizza og se dem der.

Du kunne også tænke i genbrugsplast og stolene Reclips. Udendørsstole af brugt plastik, produceret i Danmark. Dem har eks. Halifax Burgers valgt - se deres flotte restaurant og casen her. Kig lidt rundt på sitet og i kategorien udendørsmøbler her

 

Folde taburet på havn i genbrugssejl

Klap taburet der kan hænge på væggen i genbrugssejl

Brugte sejl til møbler fra DVELAS

Marmorborde København