Sommerferien er slut - tid til at gentænke lidt ? | 2rethink furniture

Sommerferien er slut - tid til at gentænke lidt ?

August 07, 2023

Sommerferien er slut - tid til at gentænke lidt ?

Sommerferien er slut og det er tilbage til arbejdet. Er du okay med det ? Hvad tænker du der skal ske af forandringer hos jer ? 

Typisk så går der jo ofte kaffe og kage i den med "efterårets kommen". Det bliver lidt mørkere og flere vil måske lave lidt huler, prøver at hygge lidt og finde energien på den måde. Et tæppe til at overleve at sidde ude på terrassen eller noget bedre belysning nu hvor det er mørkere. Det giver mening. 

MEN måske skulle I gentænke lidt og bruge nogle dage på at kigge på jeres lokaler med forsatte god energi sommer øjne, tage et dybere spadestik og lave lidt synlige forandringer. Tage sommeren med ind, forlæng den. Invester i flere planter, hold gang i den gode form med at investere i en juicebar, opgrader vandautomaterne, få lidt musik på gangene og på toiletterne og få nu sat lidt nye billeder op i mødelokalerne og lidt bedre akustikplader. 

Lad nu være med at gå endnu et "efterår" i møde - det er for tidligt. Se friskt på det hele, giv kontoret eller butikken en frisk tur. Der er stadig masser gode sommerdage så hiv dem med ind på kontoret så der ikke går hule i den allerede.