CSR og FN´s 17 verdensmål. | 2rethink furniture

CSR og FN´s 17 verdensmål.

2RETHINK blev startet i 2009 under miljøkonference COP 15 i København. Det er  2RETHINK´s mission at hjælpe til at vi alle når FN´s 17 verdensmål. Herunder har vi skitserer indsatsen på de enkelte verdensmål. 
1. Afskaf fattigdom. Vi samarbejder med flere små internationale producenter som producerer i fattige områder, eks. på Bali, Indien mv. Wonderwall Studios som vi er forhandlere for i Norden sikrer altid gode lønninger til de ansatte så de kan geninvestere dem i egne områder og skabe vækst og afskaffe fattigdom. 
3. Sundhed og trivsel. Når vi laver nye leverandør partnerskaber sikrer vi altid produktionen sker på arbejdspladser der er har det godt. Selv skabe vi sundere arbejdspladser i Danmark ved vores koncepter REBOOST og REPLAY som skal styrke sport og motion i hverdagen på arbejdspladser og eks. skoler. 
7. Bæredygtig energi. Vi sælger solcelle løsninger og belysning med LED. Vi arbejder eks. med at udvikle nye colcelle carporte og hustandsvindmøller via partner i Helsingør. 
8. Anstændige jobs og økonomi. Igen som med 1 sikrer vi anstændige jobs og god økonomi i hele produktionskæden ved særligt at holde en god pris for varer her i Danmark og bibeholde de høje lønninger i eks. Indonesien, Indien mv. 
9. Industriel innovation. Vi promoverer både store og små producenter som producerer møbler og inventar med brug af innovative miljøansvarlige materialer. Eks. hamp til stoleskaller, afgrøder til bio plast stole, kaffegrums til lampeskærme mv. 
10. Mindre ulighed. Vi ønsker vi at repræsentere særligt mindre aktører så der mindskes ulighed mellem store og små producenter. Vi hjælper idag virksomheder i forskellige lande til også at blive designlande. Eks. har Jens holdt foredrag i Slovenien for at fremme eco design der. 
11. "Bæredygtige" byer. Via vores tiltag er ønsket at vores leverancer stræber efter vi lever mere bæredygtigt. 
12. Ansvarligt forbrug. Vi promoverer og arbejder særligt ud fra cirkulært design. Altså vægter produkter som er ansvarligt produceret og kan indgå i tekniske eller helst biologiske kredsløb. 
13. Klimaindsats. 
14. Livet i havet. Vi kæmper for at reducere plastskrald i havene ved at arbejde med særligt møbler som er produceret af Ocean Plastics, som eks. Snøhettas stol som er lavet af genbrugte fiskenet og salg af fotokunst som støtter projektet "Sea legacy".   
15. Livet på landVi arbejder målrettet på kun at sælge møbler og inventar af genbrugstræ og minimere behovet for nyt træ. Vi donerer således også 10 $ for hver ordre som går til organisationen One Tree Planted som sørger for at plante træer i udsatte områder rundt i verden.