CSR og FN´s verdensmål.

2RETHINK blev startet i 2009 under miljøkonference COP 15 i København. Det er 2RETHINKs mission at hjælpe til at vi alle når FN´s 17 verdensmål. 
1. Afskaf fattigdom. Vi samarbejder med flere små internationale producenter som producerer i fattige områder, eks. på Bali, Indien mv. Wonderwall Studios som vi er agenter for i Norden sikrer altid gode lønninger til de ansatte så de kan geninvestere dem i egne områder og skabe vækst og afskaffe fattigdom. 
2. Stop Sult. 
3. Sundhed og trivsel. Når vi laver nye leverandør partnerskaber sikrer vi altid produktionen sker på arbejdspladser der er har det godt. Selv skabe vi sundere arbejdspladser i Danmark ved vores koncepter REBOOST og REPLAY som skal styrke sport og motion i hverdagen på arbejdspladser og eks. skoler. 
4. Kvalitetsuddannelse
5. Ligestilling mellem køn
6. Rent vand og sanitet. 
7. Bæredygtig energi. Vi sælger solcelle løsninger og belysning med LED. Vi arbejder eks. med at udvikle nye colcelle carporte og hustandsvindmøller via partner i Helsingør. 
8. Anstændige jobs og økonomi. Igen som med 1 sikrer vi anstændige jobs og god økonomi i hele produktionskæden ved særligt at holde en god pris for varer her i Danmark og bibeholde de høje lønninger i eks. Indonesien, Indien mv. 
9. Industriel innovation. Vi promoverer både store og små producenter som producerer møbler og inventar med brug af innovative bæredygtige materialer. Eks. afgrøder til bio plast stole, kaffegrums til lampeskærme mv. 
10. Mindre ulighed. Vi ønsker vi at repræsentere særligt mindre aktører så der mindskes ulighed mellem store og små producenter. Vi hjælper idag virksomheder i forskellige lande til også at blive designlande. Eks. har Jens holdt foredrag i Slovenien for at fremme eco design der. 
11. Bæredygtige byer. Via vores tiltag er ønsket at flere bæredygtige byggerier også bliver bæredygtige indeni. Her kan vi bidrage til en mere bæredygtig by. 
12. Ansvarligt forbrug. Vi promoverer og arbejder særligt ud fra cirkulært design. Altså vægter produkter som er ansvarligt produceret og kan indgå i tekniske eller helst biologiske kredsløb. 
  • HVAD ER RETHINKING. Alle produkter er nøje udvalgt med særlig tanke på bæredygtigt design og produktion. Vi har defineret 2RETHINK med begreberne : re-cycle, re-duce waste, re-claim wood, re-spect local craftmanship, re-member history. Altså udbrede kendskabet og salget af genbrugsmøbler, minimere skrald i processen hen mod dig som kunde, se på at bruge eks. genbrugstræ fra gamle bygninger frem for at fælde nyt træ til nye produkter. Respektere det lokale håndværk og såvidt muligt også støtte danske arbejdspladser og små værksteder. 
  • SYNLIG CSR. Vi har et produkt kaldet "synlig CSR" som giver andre virksomheder tilgang til møbler og materialer, som er med til at aktivere deres CSR indsatser og gøre dem synlige i virksomheden. Det kan være møbler lavet i små lokal samfund i Indien mv. 
  • CRADLEPEOPLE/C2C. Vi støtter små foreninger som eks. Cradlepeople som kæmper for udbredelsen af cradle to cradle design - en designterm for at produkter skal fungere i en cirkulær økonomi og kunne være enten biologisk nedbrydelige eller kunne tages tilbage og materialet genbruges til nye produkter. 
  • UN GLOBAL COMPACT. Vi støtter op omkring lokale og internationale "do good" projekter som udspringer i samfundet omkring os. Eks. arbejder vi med producenter som arbejder efter UN Global Compact´s principper.
  • SVANEMÆRKET. Flere af vores produkter er Svanemærkede og altså blandt de bedste produkter du finder på markedet. 
  • VELGØRENHED. Vi støtter løbende velgørenhed og prøver at dele bredt. Vi deltager periodevis i fundraising for Kræftens Bekæmpelse. 
  • STØTTE TIL UNGE DESIGNERE. Vi hjælper gerne unge designere gratis med at komme igang