Hotelindretning - Få inspiration til din hoteldesign– 2rethink furniture

Hotelindretning med omtanke for gæster og miljø

Hotelindretning med omtanke. 2rethink leverer nytænkende hotelindretning og hotelmøbler og specialinventar som er produceret miljørigtigt og giver et forfriskende sundt og inspirerende hotelmiljø. Omtanke for gæster og trivsel på hotellet er væsentlige parametre i vores dialog om din nye hotelindretning. 

Hotelkoncept med salg for øje.  Som hotelejer har du nok allerede tankerne klart omkring dit nye hotelkoncept, retning og strategi, men vil gerne udfordres og have sparring til udforming og design af konceptet. Det kan vi hjælpe med. Vi kalder det "at gentænke". Så vi sammen danner fundamentet for dit nye designkoncept og ser og regner på, hvordan du skal opnå en bedre oplevelse for dine hotelgæster og sikre et bedre salg end idag. Med et groft indretningskoncept i hånden, kan vi starte udfærdigelsen af en ny designretning for hotellet, hotelærelserne eller hvad opgaven præcist tager udgangspunkt i. 

Designmaterialer og funktion. Vi ser sammen på de overordnede designmaterialer og funktionsområder på hotellet og rådgiver om fordele og ulemper. Detaljer vises med konkrete prøver, lånemøbler, hoteltekstiler og materialer. Det afsluttes ofte med at vi gennemfører en 1-1 mockup på dit hotel. Så kan vi teste hoteldesignet på udvalgte målgrupper og rette til. 

Digital indretning. Vi ser også særligt på hoteldesignet i forhold til gæsternes digitale gadgets, medbragte computere mv. Jens er tidl. ansat hos Locatel og forstår vigtigheden af IT og indretning spiller perfekt sammen. Detaljer som placering af stik til ipads, korrekt belysning til arbejde ved en pc i sengen mv. er af stor vigtighed for et nyt koncepts succes. Alt det vender vi.  For Locatel sikrede Jens opgaverne til Hotel d´Angleterre, Radisson Blu Scandinavia og Bella Sky og ved således også meget om indtjeningsmuligheder via IPTV, Ipads, Apps mv.