Kontorindretning | 2rethink furniture

Kontorindretning

Kontorindretning med omtanke. Er du igang med at indrette nye kontorer? og tænker på redesign af jeres kontorindretning ? Måske ønsker du på at opnå bedre trivsel og et bedre arbejdsmiljø med mindre støj og stress? Et sted som er lækkert og hvor folk er glade for at komme på arbejde.

Basis for god kontorindretning er naturligvis arbejdspladser der fungerer, gode hæve sænkeborde, ergonomiske kontorstole og energibesparende skrivebordslamper. Alle de kontormøbler kan vi naturligvis levere. Vi har aftaler med førende danske og udenlandske leverandører og leverer til skarpe priser. Vi tegner forslag i alm. plantegninger, 2 og 3D, giver et godt tilbud og alt det de andre også kan - MEN

den gode kontorindretning tager jo også højde for alt det andet, det ekstra, det unikke, det som netop giver det lækre arbejdsmiljø. Som skaber de inspirerende rum til samtaler, grafik på væggen der giver de kreative ideer, og planterne der får kontoret til at ånde. Alt det vil vi virkelig gerne bruge god tid og dialog på. Det kan vi se vores mest ambitiøse kunder efterspørger og vi vælges ud fra. Må vi starte en dialog med dig, så kan du jo vurdere og se hvad vi kan. 

Se eksempler under referencer fra eks. reklamebureauet UMWELT, Styrelsen for IT & Læring og andre kunder som vi stolt har hjulpet helt i mål.  Men ingen kunder er ens og ingen har samme mål. Hvilken vision har du for jeres firma og hvilke forudsætninger er der? 

Ring eller skriv til jens for et uforpligtende møde. Det koster kun lidt af din tid og en kop kaffe. Skrivepå jens@2rethink.dk og kom igang med en unik inspirerende bæredygtig indretning.

Umwelt, Specialinventar.

Konferencebord - Bæredygtig indretning fra 2rethink