Kontormøbler Østerbro København. Kontakt 2 rethink fra Gentofte. | 2rethink furniture

Kontormøbler Østerbro København. Kontakt 2 rethink fra Gentofte.

KontormøblerSkal du indkøbe kontormøbler, lamper og lækre møbler til at indrette nye kontorer i København, så lad 2rethink furniture fra Gentofte hjælpe dig. Vi servicerer kunder i hele København hver dag og tilbyder generelt alt fra vintage design til moderne kvalitetsmøbler. Det kan også være hæve sænkeborde og super klassiske designmøbler fra eks. Vitra, FLOS, GUBI og alle de andre producenter af lækre designmøbler. 

Vi kan hjælpe med at skabe et lækkert bæredygtigt kontormiljø som I vil trives godt I - og som vil være præsentabelt for dine kunder og forretningsforbindelser. Vi tilbyder gode priser og kommer gerne uforpligtende ud og rådgiver dig til de rigtige indretningsløsninger.  Du kan også køre forbi Gentofte og besøge vores møbelbutik på Gentoftegade. Der er gratis parkering og nemt at komme til. Du vel masser af møbler og materialer til indreting i de fleste kalder en spændende indretningsbutik :) 

Ring eller skriv til Jens på jens@2rethink.dk og start af en ny indretning af dine kontorer i København og få et godt møbeltilbud.