Restaurantinventar | 2rethink furniture

Restaurantinventar

Restaurantinventar og møbler til cafeer er et af vores specialer qva et unikt udvalg af lækker industriel belysning, gode restaurantstole og lækkert inventar. Vi har siden 2009 solgt møbler og lavet indretning til cafeer og restauranter i Danmark. Vores kunder tæller cafeer fra Århus til København. Senest har vi leveret diner møbler til Prices Diner i Tivoli, specialinventar til eks. restaurant Alchemist og lækre mosskilte til Letz Sushi i Århus. Den nye cafe MokkaMokka i Tisvilde har også fået specialdesignet en lækker skranke som blev produceret efter kundens ønske med top i stål mv. 

Fra Italien kan vi levere alle typer cafeborde i genbrugstræ og særlige lidt sjove dekorationselementer som eks. en kæmpe kniv og gaffel. Vi laver unikke løsninger og importerer lamper fra eks. Berlin, Amsterdam og gamle fabrikker i Polen. Fra Designspecialister som Mater leverer vi eks. barstolene fra Lagkagehuset. 

Ring til Jens og få en snak om dine ambitioner på tlf. 5151 0845. eller kom forbi showroomet og se nogle af de mange muligheder. 

Mosvægge til restaurant Alchemist i København

Vinkælder reoler, træ til væg

Barstole fra Lagkagehuset

Stole til Brd. Price i Tivoli.