Skoleindretning - Specialinventar og møbler til at aktivere eleverne– 2rethink furniture

Skoleindretning

Vi hjælper skoler og uddannelses institutioner med skoleindretning, læringsmiljøer og skolemøbler der sikrer bedre trivsel og aktivitet. Så du kan skabe fremragende bæredygtige læringsmiljøer og læringsrum hvor vi kan slippe børns kreativitet og innovative ideer frit løs. Det er tid til at gentænke - 2 rethink. Således har vi udviklet egne skolemøbler og grønne indretningskoncepter som tager højde for den (nye) skolereform med krav om øget aktivitet. Konceptet blev første gang vi under konferencen "Fremtidens Skole." Derudover har vi skolemøbler og specialinventar der mindsker eks. stress blandt skoleeleverne. Senest har vi til specialskolen Sputnik i Brønshøj produceret en møbelserie med kæmpe skummøbler som børnene kan lege og lave parkour lignende aktiviteter med. 

Her nogle af de indretnings- og møbelydelser vi tilbyder

  • Skoleindretning af undervisningslokaler med nye typer skolemøbler
  • Skoleindretning med støjdæmpende skolemøbler og kreative materialer
  • Skoleindretning af eks. gangarealer for at skabe bedre trivsel i kedelige rum. 

Siden her er under opdatering men skriv gerne på info@2rethink.dk og få tilsendt mere materiale om skolemøbler eller book et gratis rethink inspirationsmøde og se møblerne live på din skole og lad børn og lærere vurdere. 

Herunder billede af vores egen udviklede skolemøbelserie TIQ by 2 rethink. Intelligente skolemøbler i coated skum der ikke skramler og er stive - men aktiverer børnene og øger deres intellekt og fysik. Serien har været vist og testet hos UCC og været omtalt i Magasinet Skolen. Læs her https://issuu.com/skolemagasin/docs/magasinet_skolen_april_2017

Skolemøbler fra 2rethink - Skummøbler

Skolemøbler. Leg og læringsrum.

Skoleindretning. Asgård Skole

Skolebiblioteks møbler. Hirtshals.

Fremtidens skole, musiklokale.

Læringsrum. Fremtidens skole. Her Nordest.