Mater Design nyheder | 2rethink furniture

Mater Design nyheder

Februar 21, 2014

Mater Dome lamp, new, steel. Todd Bracher

Mater Design. Mater mini Dome lamp, new, steel. Todd Bracher Mater Design producerer bæredygtigt design som er til at betale. Som lovet viser vi hermed nogle af de fine designnyheder som blev præsenteret på Møbelmessen i Stockholm. Mater Design følger indretningstendensen med brug af kobber idet Todd Bracher har opdateret sin "Dome Lamp" i nye fede varianter. Michael Dreebens "Shell" stol er nu også at finde som måske en af markedets mest eksklusive design barstole i træ. Barstolen er skabt af stolte håndværkere i små provinser i Indien som gennem generationer har håndsyet saddler til heste. Nu har de fået endnu et markedsområde med disse barstole med træstel og læder. Det er smukt og godt håndværk. Mater Design barstolen har en fint ryglæn som yder ekstra god support og egner sig dermed godt til et eksempelvis privat hjem hvor man måske sidder over længere tid. Køb Mater barstolene via os i Gentofte / København og vær blandt de første der får et godt tilbud. Mater Design har netop også åbnet et nyt og større Showroom i Holte kun 15 minutter fra København. Du er meget velkommen til at kontakte os for en gennemgang af produkterne hos dem, elMaters nye barstol i saddellæder

Mater Design nye barstol i saddellæder. Stellet er i træ, her vist i varianten sirka grey.Nye versioner af Dome lampen, læg mærke til kobber varianten.

Nye versioner af MATER DESIGN - Dome lampen, læg mærke til kobber varianten.mater_nyhederMater_bowl_table_mangowood

Maters 3 forskellige størrelser af Bowl borde. Nyeste er at de har fået et tyndt lag lak så de nu er helt modstandsdygtige mod våde glas mv.Mater Lounge kollektion. Shell, Bowl, lounge. Mater Lounge kollektion. Shell, Bowl, lounge. Læg mærke til en forholdvis nye Shell Lounge stol i en meget smuk cognac farve.