Flimrende akustiklameller eller smukt genbrugstræ og lækker akustik ? | 2rethink furniture

Flimrende akustiklameller eller smukt genbrugstræ og lækker akustik ?

März 21, 2024

Flimrende akustiklameller eller smukt genbrugstræ og lækker akustik ?

Der er de sidste par år gået total inflation i akustiklameller - og lad mig forklare hvorfor. Det sker fordi nogle få firmaer er ret dygtige på sociale medier, får skabt flot omtale, tæppebomber med reklamer og så rykker de store træproducenter ind og får produceret et billigt akustik lamel produkt hvor alle prismæssigt kan være med. Når så efterspørgsel er høj nok lægges det ud i samtlige byggemarkeder i Danmark. Så ser alle danskere det og synes det er nok så flot. Alle køber det samme. Den samme lyse tynde egefiner på noget mdf med noget billig Kinafilt bagpå. Alle er glade. Roser hinanden. "Nå jensen, har I også fået akustiklameller..." Og firmaer bruger det også i mødelokaler og som baggrund for portrætfotos og opslag på LinkedIn. Alle ligner hinanden. Langsomt finder mange ud af det flimrer for øjnene med de mange ens lameller og man må efterjustere med små hylder, planter og lidt af hvert. Designløsning? unikt? holdbart over tid? Stolthed over købet ?  Det tror jeg ikke og det kan umuligt afspejle dig eller dit firma. Hvad kan du selv lide ? Hvem er du ? Er du en kopi af noget set i et boligmagasin ?

Jeg poster her 2 billeder så fu forstår alternativet - og beder dig gentænke inden du køber. Det første er med lækkert genbrugstræ i ægte moseeg (altså ikke noget røget eg lavet i en container) og det andet med akustikregulering som er farvetilpasset huset og lavet af plantefibre. Er det dyrere end byggemarkedets produkt ? - ja selvfølgelig. Men tænk da bare få m2 og at umage betaler sig. 

Er du i tvivl om hvad der passer til dit hus eller firma, så spørg en dygtig indretningsarkitekt eller kom forbi 2RETHINK og få prøver på alt det du ikke får andre steder. Det som kan tilpasses netop dig og dit hus. Det giver ikke mening at investere i dyre bolig eller erhvervs m2. hvis du bare plastrer det til med løsninger som alle de andre også har. 

vh jens, ejer af 2rethink. - og super træt af billige akustiklameller.