2rethinks aktiviteter under Corona krisen. | 2rethink furniture

2rethinks aktiviteter under Corona krisen.

April 06, 2020

2rethinks aktiviteter under Corona krisen.

Her en kort opdatering om hvad der sker for 2rethink lige nu og hvordan jeg som ejer tænker omkring Corona krisen. For det første blev 2rethink skabt under sidste økonomiske krise i 2009 og dermed er grundlaget skabt efter at kunne tilbyde varer der er til at betale i krisetider. Samtidig er ydelserne skalerbare, dvs. man kan let købe enkeltdele eks. transporteret med eksterne transportører. 

Krisen har ramt særligt for leverancer til restauranter som pludselig er lukkede og til butikker som ikke skal istandsættes efter planen. Dermed venter jeg helt klart en omsætningen her over de kommende måneder som er markant lavere end sidste år. 

Men hvad sker lige nu. Jo showroomet bliver opgraderet og hængepartier fikset. Værkstedet får ekstra kærlighed og kælderen bliver lettere at finde rundt i. Nogle af de sjove små produkter bliver fundet frem og vil snart være at finde i vinduerne på Gentoftegade. Jeg har købt lidt nye varer ind i Portugal, Østrig og Italien og håber de kommer hjem efter påsken. Det er eks. lækre korktavler, stol i flet, naturlaminater og sjove grønne terrarier for at nævne nogle eksempler. 

Så glæd dig, der er nye varer på vej og showroomet vil stå flottere og smukkere end nogensinde når Corona tåget atter letter. Du kan stadig lave en aftale i showroomet efter aftale og på behørig afstand når du kommer. Så er det bare os og ingen andre. Helt enkelt. Jeg håber også du klarer dig kreativt igennem krisen. Her lidt billeder af nogle nyheder som er lagt på webshoppen. 

Transparent natur folio

Enkle garderobeløsninger til hoteller

Botanisk have på kontoret. Glas terrarie.