Hedegårdsskolen fik nyt læringscenter og mange nye rum. | 2rethink furniture

Hedegårdsskolen fik nyt læringscenter og mange nye rum.

Juni 01, 2021

Hedegårdsskolen fik nyt læringscenter og mange nye rum.

Hedegårdsskolen i Ballerup havde et gammelt træt skolebibliotek og før årsskiftet blev 2RETHINK kontaktet for at starte en dialog om mulighederne for at lave et moderne læringscenter. Et sted for hele skolen, et nyt inspirerende sted hvor børnene virkelig havde lyst til at komme og låne bøger. Og et sted med særlig en meget højere udnyttelsesgrad end tidligere. Spørgsmål fra skolen var eks. "Hvordan kan vi genbruge vores inventar og holde budgettet nede" ? "Hvordan kan vi få flere funktioner ind i rummet"? "Hvordan sikrer vi flere og bedre udlån af materialerne" ? "Hvordan tilpasser vi lokalerne til de mange forskellige klassetrin"? 

Opgaven var super spændende og med en kreativ dialog og kreativ løsninger også fra skolen selv så fik vi løst opgaven i et godt samarbejde. Her ser du lidt billeder. Blot simple billeder taget med en Iphone, så besøg selv gerne Hedegårdskolen og se og hør mere til deres udfordringer. Måske matcher de også dine udfordringer på skolen. Eller ring til Jens og inviter på en dialog, så vi sammen kan se på, hvordan jeres skolelokaler kan optimeres indenfor et meget realistisk budget. 

Feedback fra kunde "Hej Jens, Vi har fået en helt fantastisk respons på det nye PLC, lykkelige kollegaer og elever. Tusind tak for dit flotte arbejde fra os alle". MVH Tanja

Inventar til biograf på Hedegårdsskolen i Ballerup

Læsesofaer med høje rygge til læringscenter

Læringscenter Hedegårdskolen Indretning af 2rethink

Loungemøbler til læringscenter fra 2rethink