Akustiklofter "De bedste vi nogensinde har købt"... | 2rethink furniture

Akustiklofter "De bedste vi nogensinde har købt"...

August 01, 2018

Akustiklofter "De bedste vi nogensinde har købt"...

Akustiklofter til restaurant Undici. På en af Christianshavns solrige hjørner, I et charmerende gammelt autoværksted ved vandkanten, ligger det italienske spisessted ´Undici´. Her hænger duften af frisklavede pastaretter, trøfler og livsglæde i luften, og du kan opleve friske råvarer og uformelt livsnyderi i skøn forening med stor solbeskinnet terrasse og rigeligt med spritzere.

Restauranten skulle åbne hurtigt og have god akustik indenfor. Derfor valgte Undici akustikpladerne fra Konto Acoustics. "De bedste akustikplader vi nogen sinde har købt" udtaler folkene bag. Fine ord som vi er stolte af. Pladerne blev sat direkte op i et gammelt gipsplade loft med afskallet maling, ujævheder mm. På denne måde sparede man både tid og skulle ikke først lave et nyt lige loft til andre typer plader, da pladerne her er lidt bløde og nemme at skære og passe til. 

Man valgte en lidt betonagtig farve. Flot gået og en herlig prisvenlig samlet løsning på at sætte et godt billigt akustikloft op. Kig endelig forbi og se løsningen og få en god bid italiensk mad eller lidt frisk svalende Aperol Spritz på terrassen.