Akustikfilt til akustikpaneler, inventar, møbler og skillevægge. | 2rethink furniture

Akustikfilt til akustikpaneler, inventar, møbler og skillevægge.

January 30, 2024

Akustikfilt til akustikpaneler, inventar, møbler og skillevægge.

2RETHINK har gennem de seneste år importeret akustikfilt i mange typer til indretningsprojekter, møbler, inventar og akustikfigurer. Vi har valgt at handle med dygtige akustikfilt producenter i EU og fravalgt eks. leverandører udenfor EU, Asien mfl. Idag er vores købere typisk profesionelle fagfolk, som møbelproducenter og inventarsnedkerier. 

Vores lækre PET akustikfilt fra Holland fås i 9 eller 12 mm. og er af bedste kvalitet og perfekt til at skære præcist til møbler, specialinventar, deko akustik mv. Akustikplader måler 2440x1220 mm altså som en stor MDF plade. Den er således oplagt for dig som driver et snedkeri, møbelfirma, vil Igang som designer - eller står med et større indretningsprojekt og skal beklæde møbelplader eller store vægge mv. Det er også denne type som bruges i de fleste indendørs telefonbokse som du sikkert også har set på TV eks. i Løvens Hule. Filten er af PET og altså delvist af brugte plastik flasker og dermed et miljøfornuftigt godt valg. Med 28 farver så har du også stor designfrihed og skal skabe præcist de former og udtryk og løsninger du ønsker. Se eks. videoen hvor der skæres specielle akustikfigurer til væggen eller videoen med rumraketten, da denne type akustikfilt jo også bruges af mange designfirmaer til akustik legetøj, figurer mv. 

Vi har naturligvis også PET akustikfilt i 24, 40 og 50 mm som store plader for dig som tænker i bedre lysabsorption eller eks. vil bruge dem som alternativ til skillevægge, større møbler mv. Mulighederne med filt er mange. Ring eller send en mail til info@2rethink.dk og få tilsendt prøver på PET filtplader. 

Se videoen her og bliv inspireret til at starte et projekt. Du kan købe 9 mm filen her og 12 mm filten her . Bestil endelig også prøver og skæreprøver ved at skrive til jens@2rethink.dk