Årets nytårstale 2024 - Content is king ! | 2rethink furniture

Årets nytårstale 2024 - Content is king !

January 09, 2024

Årets nytårstale 2024 - Content is king !

Godt nytår ! Det er 2024, året er startet. Det er koldt, nogle sidder fast i sneen og flere gør sig nok overvejelser om det virkelig kan svare sig at køre gennem snemasserne for at komme ind på kontoret. Er de andre kollegaer overhoved mødt ind? Vi ved det er kortvarigt, sneen er nok væk om et par uges tid, så ...

Noget som ikke er kortvarigt er det nye tronskifte. Kronprins Frederik er blevet forfremmet så at sige, og vi venter spændt på hvad det vil betyde for vores Kongerige. Nogle møbelleverandørers titler som Kongelig Hofleverandør bortfalder måske, mens andre møbelhuse måske får nye ordrer. For nu skal der vel ske en forandring og foryngring af Kongehusets indretning. Eller hvad tror du ? Vil dit firma i 2024 kunne skrive leverandør til Kongehuset på jeres referenceliste ? 

Det fører mig tilbage til titlen på denne blog. "Content is king". Og når det gælder arbejdspladsen, så lad os slå fast at der skal være et vist indhold på arbejdspladsen for at dine kollegaer "gider" komme på arbejde. Gider køre gennem sneen, gider ofre transporttid på at komme frem. Tænk 2024 som et år hvor du ser kreativt og anderledes og nyt på arbejdspladsen. Vurderer om der er "content" som er en Konge værdig, sådan da. Vurderer om arbejdspladsen er lækker, lyset er rart, der er noget pænt på væggene og akustikken spiller. Måske møder man ind til lidt rar musik på en højttaler og frisk duft at nye blomster i mødelokalerne. 

2RETHINK kan jo hjælpe dig med alt dette og det kan mange andre i branchen nok også. Sikre en lækker indretning / lækkert indhold. Lækkert content. Så bliver du og dine kollegaer glade, sulte på at komme på arbejde og måske ligefrem poster opslag på instagram fra jeres "nye" arbejdsplads indretning. Viser der er kæret for detaljen og I har gjort jer umage. Det lægger folk, og måske kommende ansatte, meget mærke til.

2024 er ikke året for kedelige ligegyldige arbejdspladser uden stil og DNA. Gentænk nu arbejdspladsen ! 

Længe leve vores nye Konge og din nye arbejdsplads 2024 ! 

Godt nytår ! 

vh Jens Mathiasen. Ejer 2rethink.